Modele jucarii crosetate

https://www.facebook.com/sano.plant.7?fref=ts https://www.facebook.com/Woollyhandmadewithlove/?ref=ts&fref=ts https://www.facebook.com/kikihandmadetoys/?ref=ts&fref=ts https://www.facebook.com/Jucarii-crosetate-548190965312434/?ref=br_rs https://www.facebook.com/jucariecrosetata/?ref=br_rs “CAUT şi Istoria, ca să ştiu ce fac. în România, primele dantele croşetate au fost găsite imprimate PE vasele de Cucuteni, acum 5000 de Ani. Toată Lumea a spus iniţial că erau făcute cu ciocănele, Dar TEHNICA aceea a apărut mult mai târziu. Modelele erau făcute cu cârlig, adică cu croşeta. Era făcută Dantela, apoi Era imprimat modelul PE vas. Mai târziu, au fost plasele de Prins peşte, tot prin TEHNICA croşetării. TEHNICA a fost foarte mult întâlnită şi documentată în mănăstiri, fiind folosite la haine, lenjerii, perdele. Sunt dovezi foarte Vechi şi Clare, un mai spus Gabriela. «Noi trăim Într-o perioadă, un timp, în care poate, dintr-un uşor snobism, nu este Atât de apreciat meşteşugul, pentru că Unii preferǎ produse «de marcă», de firmă. Sunt însă situaţii în Care CEI Care apreciază FAC eforturi destul de mari pentru ca Copiii Lor să aibă jucării făcute manuel. Eu niciodată nu fac discount. Nu negociez.

Dacă doreşte cineva CEEA ce fac, e Foate bine pentru că este artă şi Muncă. Poţi să Mergi în tot Oraşul pentru că nu VEI găsi jucăriile Mele în magazine. Este Decizia MEA să nu CRF în niciun Magazin. Préférez târgurile sau comezi DIN albumul de produse DIN catalogul Online, a mai spus EA. Buna Ziua, sunt novice in domeniul crosetatului… am facut cateva lucruri simple… aveti jucarii foarte Frumoase si dragute! IMI plac la nebunie si va felicit pentru ele. Comme Dori daca puteti sa IMI ziceti si mie unde gasesc usent (MODELE explicate) ca doar dupa imagini nu reisesc sa le realizez… Si nu gasesc nici carti… V-comme fi foarte recunoscatoare pentru ajutor. Va multumesc anticipat.

Cu Stima, Anna “Era o noapte răcoroasă. Nu mĂ aşteptam să înceapă să plouă, Dar totuşi a început. Picăturile uriaşe de ploaie m-au udat de la Botic PANA în Vârful codiţei. A început să se FACA tot mai frig, iar eu mĂ simţeam foarte rău şi începusem să am febră. Până a doua Zi, ERAM răcit. Amicii Mei m-au dus la un docteur, Care mi-a spus să am grijă de acum încolo şi să nu mai stau în frig. ASA că, acum sunt în căutarea unui Copil Bun şi grijuliu, Care să fie atent cu mine să nu ími fie frig şi pe care îl voi răsplăti jucându-mĂ cu el în fiecare zi. Tot la unul dintre târgurile meşteşugăreşti a fost descoperită şi de o firmă DIN Statele Unite Care i-a apreciat foarte mult munca şi apoi au semnat un contrat. A vândut apoi jucăriile româneşti şi în Alte Ţări din lume. Totuşi, urăşte tot ce este Comercial, iar jucăriile EI nu vor fi găsite niciodată în magazine, ci mai degrabă la târguri sau pe Internet.

Preţul jucăriilor porneşte de la 5 lei, cele simple şi de dimensiuni MICI, pana la 60-100 de lei Dacă sunt mai complexe şi de dimensiuni mai mari. A Decis să renunţe la meseria de Economiste pentru că nu îi mai permite timpul să le FACA PE amândouă. Buna Seara, faceti si jucarii la comanda? Ma intereseaza daca puteti face un Soare PT Fetita MEA. Si-a pierdut jucaria preferata si nu Gasim altul la fel. Puteti sa reproducticeti dupa o Poza? Multumesc “ai un pic de vizibilitate, în sensul că ça singur PE lume. Că altfel nu Îţi sună nimeni la uşă să te întrebe, IA să văd, tu ce faci. Trebuie Să ieşi, să FII văzut, a mai spus EA. nu conţin Piese periculoase pentru copii, sunt confecţionată prin croşetare, Cu multă dragoste, DIN materiale uşor de întreţinut, Fire 100% Acril, iar umplutura MEA este hipoalergică. Ochii Mei sunt Special pentru jucării, Cu prindere de Siguranţă PE intérieur. MĂ poţi spăla la temperaturi nu mai mari de 40 grade Celsius, chiar şi la maşina de spălat. Nu este indicat să mĂ lăsaţi în bătaia directă a razelor soarelui.